fbpx

Studio Apartman “Gušti”

Ti mali užitci

Smještaj 2 osobe u bračnom krevetu

Besplatno korištenje WiFi mreže

Besplatno korištenje klima uređaja

Osiguran parking

gušti; značenje

Gušti su slatki mali užitci. U Dalmaciji ima širok spektar značenja a često su povezani sa jelom, pićem i glazbom. Kada netko kaže da je guštao to je jedinstveni opis užitka kojeg je ta osoba iskusila.

Studio apartman je novo uređeni apartman u našem objektu. Pomno dizajniran za maksimalno korištenje dostupnog prostora sa naglaskom na ugodan ambijent. Smješten je u prizemlju objekta sa pogledom na more. Sastoji se od studio prostorije u kojoj je smješten spavaći dio kao i kuhinja sa blagavaonom te kupatila. Iz prostora se izlazi na terasu. Na raspolaganju je besplatno korištenje bežićne mreže te klima uređaja.

Plaža koja se proteže duž cijele uvale je udaljena 50ak metara od apartmana.

Uz apartman nudimo mogućnost priveza manjih plovila (do 5 metara) na našoj privatnoj rivi.

Studio apartman je namjenjen za smještaj 2 osobe

Spavaći dio sa bračnim krevetom

Kuhinja je opremljena pećnicom, hladnjakom, kuhalom za vodu

Kupaona (walk in tuš)

Natkrivena terasa

Plaža udaljena 50 metara

Besplatno korištenje WiFi mreže

Besplatno korištenje klima uređaja

Dostupnost roštilja uz objekt

Besplatan parking

Boravišna pristojba je uključena u cijenu

Životinje nisu dozvoljene

Dostupnost i rezervacije

Provjerite dostupnost apartmana u kalendaru, odaberite željene dane dolaska, ispunite formu i pošaljite upit. Za sve ostale informativne upite koristite kontakt stranicu.

Napomena: za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 100 Eura. Povrat akontacije je moguć jedino ukoliko se rezervacija otkaže 40 dana prije dolaska.

Galerija

Kako do nas

Smokvica se nalazi na južnom djelu otoka Paga. Do nas možete doći najbržim pravcem preko autoceste A1 na izlaz Posedarje te lokalnom cestom preko Paškog mosta. Od izlaza sa autoceste do nas vas dijeli svega 30 minuta lagane vožnje.

Alternativa je trajekt Prizna-Žigljen za sve one koji dolaze iz pravca Rijeke. Nakon silaska trajekta vožnjom preko cijelog otoka do nas vam treba oko 45 minuta.